Poza zmianą koloru nic nie powinno się stać. Nie znam przypadku by komuś coś złego się stało.
[K] Potrzebuję/chcę POLSAT, CYFRA lub N
Zwiń
X
-
[K] Potrzebuję/chcę POLSAT, CYFRA lub N
Witam,
Po kilku perypetiach zaczynam szukać dla siebie (znowu) jakiejś telewizji cyfrowej. Najtańszą ofertę ma POLSAT (równocześnie najciekawszą) - za 40zł pakiet familijny. Niestety wszystkie telewizje chcą mi wcisnąć swoje oferty na ponad półtora roku, a ja chcę na jakieś 11-12 miesięcy.
Ponieważ czasem zdarza się, że ktoś chciałby zmienić swoją telewizję na inną w trakcie trwania umowy, to chętnie taką przytulę. Więc - jeśli kończy Ci się umowa i chcesz z niej zrezygnować, a ewentualna kontynuacja nie wiąże się z przedłużaniem na kolejne 36 miesięcy, bądź w trakcie umowy chciałbyś się czegoś pozbyć, to daj mi znać. Jeśli kogoś to zadowoli, bądź jest mu to potrzebne, to możemy zrobić cesję umowy (jeśli to będzie możliwe). I wolałbym nie płacić miesięcznie więcej niż te 45-50zł (czyli generalnie CYFRA bądź POLSAT, bo N'ka to już tylko za 58zł jest).
Oczywiście zdaję sobie sprawę z faktu iż sprzęt należy zwrócić, więc gwarantuję odpowiednie o niego dbanie.
Czy w tym wątku, czy na PW - jeśli jest ktoś kto może mi/sobie (niepotrzebne skreślić) pomóc, to proszę dać znać. DZIĘKUJĘ :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
-
-
Staszku. Bardzo mi milo. Chetnie zapoznam sie z kazda oferta. Zostaw mi prosze jego numer telefonu, to dowiem sie czegos wiecej zanim przyjade w gory.
Dziekuje za zainteresowanie.
[ Dodano: Wto 19 Lip, 11 08:21 ]
Temat wciąż otwarty.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz